dinsdag 3 november 2009

Trap-Unique

Wij maken van u bestaande trap een Unieke trap.
Bij Trap-Unique bent u aan het juiste adres voor het bekleden van uw nieuwe trap of het renoveren van uw oude trap met massief hout laminaat (cpl) of linoleum. Trap-Unique is een jong en dynamisch bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het bekleden van nieuwe trappen en het renoveren van oude trappen.

Trap-Unique Trentsetter in trapbekleding en renovatie.
Vergelijk de in Nederland aanwezige systemen aandachtig, dan komt u zelf tot de conclusie dat het Dress Systeem er met kop en schouders bovenuit steekt. Voor verdere uitleg kijkt u rustig eens op onze site.

Trap-Unique ook voor bedrijven! .
Vindt u dat uw trap in uw bedrijf ook niet meer de uitstraling heeft die de rest van uw bedrijf wel heeft ? Daar kunt u nu iets aan laten doen! Laat u klanten over een mooie veilige trap naar boven of beneden gaan binnen u bedrijf . Zowel modern als klassiek is mogelijk in verschilende kleuren.

In 1 dag een nieuwe trap zonder hak en breekwerk
Bent u uitgekeken op uw oude of nieuwe trap. Met het renovatie systeem van Dress Trap-Unique heeft u in 1 tot 2 dagen een nieuwe trap zonder hak- en breekwerk. De trap is tevens direct begaanbaar, is stoot en krasvast, kleurecht, bestand tegen huishoud chemicaliƫn. Tevens is het mogelijk om uw hal, of overloop door te laten lopen in de zelfde kleur en kwaliteit als u nieuw beklede trap, zodat de overloop of hal een mooi geheel vormt met uw trap.

Het Dress Systeem is toe te passen op alle trappen en niet alleen voor oude of versleten trappen, tegenwoordig wordt het zeer vaak toegepast in nieuwbouw woningen.

Ook u kunt nu genieten van een trap met een UNIEKE uitstraling
Al meer dan 150.000 mensen gingen u al voor.

Trap-Unique Ringbaan zuid 149, 5021 EB Tilburg | Email: info at trapunique dot nl
Tel: 06.18.18.18.75 | Fax: 084.756.16.47 

 http://www.trapunique.nl/

Geen opmerkingen: