dinsdag 3 november 2009

Smulders

Variatie en kwaliteit
Vóór en tijdens de bouw van een bedrijfspand, kantoor of woning komt er veel op u af. In korte tijd moeten er vele belangrijke beslissingen worden genomen. Realiseert u zich dat, naast volume, functionaliteit en architectuur van uw gebouw of pand, óók de vormgeving, functionaliteit en kwaliteit van de trappen wezenlijke elementen vormen binnen uw bouwconcept? Trappen zijn er in vele soorten en maten, maar ook in diverse materialen. Een trap kan een puur functionele rol hebben. Maar een trap die qua ontwerp en materiaalgebruik wordt afgestemd de inrichting en het gebruik van de ruimte waarin het is toegepast, vormt tevens een waar sieraad voor het interieur. Een toegevoegde waarde met de levensduur van het pand waarvan het deel uitmaakt!
    

Smulders Gerwen is dé specialist in het vervaardigen van stijlvolle interieurtrappen, trappen voor industriële toepassing en noodtrappen voor binnen of buiten. Sinds de start, begin jaren '60, bouwt Smulders Gerwen creatieve en op-en-top betrouwbare trappen, in staal en RVS, al dan niet gecombineerd met hout en glas, voor o.a. bouwmaatschappijen, architectenbureaus en aannemers van overheids- en woningbouwprojecten. Maar óók vele particulieren hebben hun interieur verrijkt met een trap van Smulders Gerwen.

Uw wensen worden realiteit
Modern RVS, duurzaam staal, eerlijk hout en vele andere materialen verwerken wij tot trappen van topkwaliteit. Gereed om geplaatst te worden. Uw wensen en mogelijkheden staan daarbij centraal. Welk treden hebben uw voorkeur? Houten treden, met of zonder antislip? Roostertreden of antisliptreden in staal? Treden van natuursteen, of juist van glas? Wij nemen de tijd om u vakkundig en objectief te adviseren en realiseren zo de trap die past bij uw voorkeuren en toepassing. Een reeks van gerealiseerde projecten vormt het aansprekende bewijs.
      

Eigentijds vakmanschap
Een trap komt volledig tot stand in onze moderne werkplaats. Alle voorbewerkingen worden tot op de millimeter nauwkeurig uitgevoerd: zagen, knippen, snijden, etc. Tijdens het uitvoeren van de hoofdbewerkingen, zoals buigen, zetten, ponsen, boren en lassen, groeit de creatie langzaam tot een compleet eindproduct. Alle stalen trappen worden door ons beschermd tegen roest. Bijvoorbeeld door staalstralen en primeren, poedercoaten of verzinken. Smulders Gerwen heeft een speciale houtafdeling. Daar komen houten traptreden, bordessen, leuningen door eigentijds vakmanschap tot stand. Modern uitgeruste montageploegen zorgen voor een vakkundige plaatsing van uw trap.
     

   
Hoe kunnen wij u van dienst zijn?
Bent u op zoek naar een trap van topkwaliteit? Een trap met allure? Neem dan contact op voor het maken van een afspraak. Neem contact op voor het maken van een afspraak voor een oriënterend gesprek. U zult persoonlijk van ons vernemen waarin wij ons onderscheiden. Aan de hand van een uitgebreide portfolio en tastbare materiaalstalen kunt u, in overleg met onze adviseur, de trap van uw voorkeur of voor uw toepassing samenstellen. Inclusief kwaliteit op het hoogste niveau!

• Rechte steektrappen
• Trappen met één of
meerdere kwarten
• Bordestrappen
• Spiltrappen
• Wenteltrappen
• Kooiladders
Kerkakkers 15, Postbus 114, 5670 AC Nuenen
Tel. 040-2831926 Fax 040-2835099

Geen opmerkingen: