zaterdag 25 december 2010

Kerkstoel : de specialiast in sierbestrating

Kerkstoel : de specialiast in sierbestrating ook in 2011 zijn wij, KERKSTOEL BOUWMATERIALEN ,uw ideale partner voor wat betreft uw oprit,pad,wegje,trap of terras!!

Wij hebben een zeer ruime keuze aan klinkers,zowel natuursteen klinkers als betonklinkers en kleiklinkers!!

Dit jaar hebben wij ons gamma nog uitgebreid met kasseien en platinnes!! Om u nog beter van dienst te kunnen zijn hebben wij ook ons toonpark uitgebreid met een aantal natuurstenen als ook met prachtige basaltkasseien!!

Wij werken voornamelijk met marlux omdat wij op deze manier gegarandeerd de beste kwaliteit kunnen aanbieden aan de beste prijs!!

U kan natuurlijk nog steeds rekenen op ons professioneel en deskundig advies en natuurlijk staan wij nog steeds garant voor de meest voordelige prijs in belgie voor alle klinkers en natuursteen!!

Tevens kunnen wij u steeds helpen met de plaatsing,zowel met deskundig advies indien u zelf gaat plaatsen als ook met onze eigen plaatsingsdienst!!

Wij geven levenslang garantie op de aanleg van alle terrassen en opritten!!

Tevens zijn wij ook gespecialiseerd in de aanleg van trappen in natuursteen of beton,tiuinverlichting IN-LITE,timberstar terrasplanken(verbeterde versie van bankirai),siergrind en ook in de randafwerking van uw tuin dmv pallisades-palliranden en boordstenen of voor de aanleg van bloembakken of tuinmuurtjes dmv gardino-granuwall-bielzen in beton-granubrick-kent walling-multiblok-keerwanden en L-elementen en deze natuurlijk ook aan de meest voordelige prijs in belgie!!

Tevens hebben wij elke maand een bepaalde klinker en natuursteen in promotie staan tegen onklopbare prijzen!! u ziet het,welke problemen of vragen u ook heeft in verband met uw tuin,oprit,pad of wegje,trap,tuinmuur,bloembak of terras wij zijn uw ideale partner voor al uw klinkerwerken en sierbestrating ZOWEL voor ZELFPLAATSER ALS PROFESSIONELEN!!

U kan ons altijd vrijblijvend contacteren of langskomen in onze toonzaal en dan maken wij totaal vrijblijvend een offerte voor de materialen met of zonder plaatsing!!

Kerkstoel Bouwmaterialen nv

Leopoldlei 54

2220 Heist op den Berg

meer info


Geen opmerkingen: